Vlooienmarkt en BBQ

Gezellige vlooienmarkt vol kindervertier in de Veerallee 

 

Op zaterdag 25 mei is het weer zover! Van 13.00 uur tot 16.00 uur kan jong en oud genieten van de vlooienmarkt aan het Frederiksplein. Naast de kraampjes waar veelal tweedehandse spullen worden aangeboden is er ook genoeg vertier voor de jeugd. Springkussens, oud Hollandse spelletjes en er is een echte ballonkunstenaar die zijn kunsten vanaf twee uur in meerdere shows laat zien. Ook mogen de schapen uit de Wollewei niet ontbreken. Zij worden ook dit jaar weer door de schaapscheerder ontdaan van hun warme wintervacht. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee, lekkers en lekkers. Zorg dat je deze middag niet mist! Want het is een leuke middag voor jong en oud. Aansluitend is er voor leden van de wijkvereniging Veeralleekwartier een barbecue. Klik hier om je alvast aan te melden voor de buurt bbq.

Zelf spullen verkopen en een marktkraam huren? Klik hier

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.