Palmpasen optocht en paaseieren zoeken

Op zaterdag 13 april vieren we dat het voorjaar in aantocht is met het traditionele paaseieren zoeken gecombineerd met een Palmpasen optocht door de wijk. De paashaas hopt uiteraard ook mee, vergezeld van een heuse fanfare band!

We verzamelen om 14:45 uur bij de garagebox van de wijkvereniging (Prinses Irenestraat) waar de optocht zal beginnen. Na de optocht kunnen kinderen tot en met negen jaar paaseieren gaan zoeken. Wie-o-wie vindt dit jaar het gouden ei? We eindigen vervolgens weer aan de Prinses Irenestraat waar voor iedereen nog wat lekkers klaar zal staan!

Om geen kinderen teleur te moeten stellen is het belangrijk om je op te geven!

Opgave klik HIER voor 8 april.

ps. Komt het deze dag met bakken regen (of sneeuw?) uit de lucht dan gaat het zoeken en de optocht niet door.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.