Kinderdisco

Vrijdag 15 maart, is het weer discotijd voor de kinderen. De kantine van het CCC wordt dan weer omgetoverd tot een ware discotheek! Een echte dj zorgt weer voor de muziek.Het begint om 19.00 uur voor de allerjongste discogangers (6-8 jaar), pas vanaf 19.30 uur zijn de groteren welkom. De disco duurt tot 21.30 uur.We willen de kinderen vanaf 8 jaar vragen om niet voor half acht te komen. Dan hebben de “jongere discogasten” ook echt even de dansvloer voor zichzelf.

 

VERZOEK AAN DE OUDERS met kinderen tussen 6-8 jaar.

De kinderdisco wordt goed bezocht. Dat vinden wij geweldig, maar dat betekent ook dat wij het voor de jongere kinderen die na 20 uur mogen blijven het beter vinden dat er dan toezicht is van de eigen ouders. Dus blijft uw kind na 20 uur? Kom dan ook zelf even om te kijken of uw kind het nog naar zijn / haar zin heeft. Dat is voor iedereen prettig! En ook best gezellig om met andere ouders ‘aan de bar’ te staan ;-)!

 

Kosten

Entree disco: voor leden 2,00 euro en voor niet leden 3,00 euro. Een verzoek aan de ouders: geef niet te veel geld mee aan de kinderen, ongeveer 2,00 euro (naast de entreegelden) is voldoende om een gezellige avond te hebben. Tot vrijdag 15 maart!

ps. wil je zelf misschien even checken of je de contributie voor dit jaar al hebt betaald? Dank!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.