IJspret!!

!!!IJSPRET!!!

bij Flevonice voor jong en oud in de voorjaarsvakantie. Wie gaat er mee voor een gezellig middagje schaatsen voor jong en oud? Op woensdag 20 februari vertrekt er om 12.30 weer een touringcar vanuit de Veerallee richting Flevonice in Biddinghuizen. De bus vertrekt vanaf kinderdagverblijf Nynke om 12.30 en zal rond 16.30 weer arriveren in Zwolle.

Bij Flevonice kan je de hele winter lang op de langste schaatsbaan (3 km) in de buitenlucht schaatsen. Geen enkel andere ijsbaan ter wereld komt dichter bij het gevoel van oer-Hollands schaatsen op natuurijs dan deze ijsbanen. Bind de schaatsen onder je voeten, voel de koude wind in je gezicht en geniet van het gevoel dat het weer kan: Schaatsen! Naast de schaatsbanen heeft Flevonice ook een groot speelparadijs voor kinderen: Het Ice Funpark. Hier kunnen jonge kinderen leren schaatsen op een krabbelbaan en roetsjen ze in bandjes van de Super Glijbaan. 

Lijkt het je leuk om weer eens ouderwets op de schaatsen te staan in de buitenlucht? Of vind je het leuk om je kind kennis te laten maken met schaatsen? Geef je dan nu op voor deze ijspret activiteit! U kan zich opgeven via de website; (www. veerallee.nu) Opgave graag zo snel mogelijk en uiterlijk voor 10 febr.!!!

 

Kosten (toegang Flevonice + busreis):

10 euro voor leden van de wijkvereiniging.

13 euro voor kinderen t/m 12 jaar zonder lidmaatschap van de wijkvereniging .

16 euro voor mensen vanaf 12 jaar zonder lidmaatschap van de wijkvereniging.

Iedereen kan zich opgeven, echter voor kinderen t/m 8 jaar geldt dat er een ouder mee moet. Mocht jezelf geen schaatsen hebben dan is er een mogelijkheid om schaatsen te huren bij Flevonice. De kosten hiervoor bedragen tussen de 4,50 euro tot 14,50 euro en zit niet bij de prijs inbegrepen. Eenmaal opgegeven voor Flevonice, dan houden we daar ook rekening mee, bij afmeldingen na 10 febr. wordt verwacht dat u wel betaalt! Bij onvoldoende deelname kan de activiteit niet doorgaan. Hierover word je tijdig ge├»nformeerd. Mocht het zo zijn dat het in deze periode vriest en we ook op de stadsgracht kunnen schaatsen, ook dan zal deze activiteit niet doorgaan.

 

Tot de 20 ste

De activiteiten commissie

(contactpersonen: Lous Kluin-Brummelhuis en Mirjam van Marwijk- Elshof)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.